torstai 21. huhtikuuta 2011

Life is life


Tuntuu taas, että pitäis revetä joka paikkaan. Taas näitä kahdella paikkakunnalla asumisen hienoja etuja. Vielä kun ne kaksi paikkaa on kolmen tunnin junamatkan päässä toisistaan.

Palautuspäivä lipsahti yli yhdestä kirjoitelmasta. Toivotaan, että opettaja olisi armollinen ja antaisi lisäaikaa. No, joka tapauksessa pääsiäinen menee sitä raapustaessa, jos vaikka saisi maanantaina palautettua (jota varten pitää tietty mennä takasin rannikolle... onneks siellä on sentään treenitkin, ettei ihan hukkaan mene). Sitten pitäis jossain välissä keretä näkemään kavereitakin täällä keksi-Suomessa, mutta sitten torstaina onkin taas pari tuntia luentoja! Joten... mun pitää mennä taas rannikolle ke iltana! Joten tästä päädymme siihen johtopäätökseen... että rahaa menee. Ja sitten jos en käy välillä kotona, en näe kavereita! Perseestä.  Vappu meneekin sitten kyllä rannikolla haalarit niskassa. Pitäähän sitä nyt gå och tsekka på vad Studielivet är på Vappen ;) Luvassa siis ainakin Vappusoudut, patsaan lakitukset ja pikniköintiä Hovioikeuden rannassa. Ja tietty illalla johonkin kapakkaan pitää hinata ittensä ;) Harmi vaan, että sitsiliput meni sivu suun : / Noh. Me pidetään jotkut privaatti sitsit. Keskellä toria x) ...or maybe not... saattaisi muuttua pian aikaa putkasitseiksi.

Muuten kyllä menee kivasti : ) Parista kurssista tuli neloset ja kaikkea. Happy! Lisäksi flunssa taitaa olla paranemaan päin. Olin nimittäin eilen karatessa taas sen parin viikon sairastauon jälkeen : ) Hauskaa oli! Kerrattiin vapaapainin kaatoja ja kaikkea kivaa. Sitten lopuksi vielä periaatteessa judon pystyrandoria <3 Ainakin yhen meidän harkkojen pitäjän mielestä meni ihan kivasti! :D Tyyppi vaan alkaa nauramaan kun otettiin randoria! Sano vaan, että näkee ainakin että on judossa ollu... :D Hehe. Ilmeisesti se sit menee paremmin kuin joku karaten sparraus :D  Pääsin vielä näyttään niille pari pyyhkäsyäkin. ;)

Nyt kun vaan saisi aikataulut pelittämään. Ehkä tämä tästä kuitenkin. Vain 2 vaihtoehtoa: Minä maksan ja kärsin tai kaveri(t) loukkaantuu. Saa nähdä kumman päänsisäinen lottokone arpoo.Tämän randomin pätkän myötä - Hyvää illan jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti