sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

JES!

Orange-belt test passed!!!  : )  Happyhappyhappy!

Tämä viikko on kyllä ollut aika karaten täyteistä. Yhteeensä 15h kun lasketaan mukaan viikonlopun leiri. Ihme ettei paikat ole pahemmin olleet jumissa. Nyt kyllä tuntuu, että vähän saattaapi olla jäykkää fiilistä aamulla. Oli nimittäin painia viimenen osio tämän päivän 3h treeneistä, ja senhän tietää, että sillon hiki virtasi!

Teemana oli siis Goshin jutsu, eli eri itsepuolustustekniikat.

Lauantaina alotettiin aamupäivällä parin tunnin treeneillä. Käytiin läpi ranneotteista, 'kyynärtaipeista-kiinni'-otteista ja hartia otteista vapautumiset (+lopetukset) edestä ja seläntakaa hyökkäyksillä. Lopuks ne sitten koitettiin sitoa yhtenäiseksi drilliksi, joka eiiii kyllä ihan kokonaan jääny päähän heti paikalla x)

Sitten tunnin tauko. Ja uutta putkeen. Jatkettiin samalla tyylillä, mutta nyt mukaan otettiin vielä rinnusotteesta kaikkia kivoja juttuja ja lopuks vähän hikeä 'sparrailemalla' paitsi että leirin vetäjä päätti, että vedetäänpäs kesken matsia valot pois.. :D Sit vielä lisättiin vähän 'esteitä' ja pari tyyppiä aina hiippailemaan siellä salin hämärissä, joita ei saanu päästää selän taakse punnerrusten uhalla ;) Ympäristön tiedostamista jooo. Hauskaa oli!

Sitten, vartin tauko ja vyökoe: 11 suoritti, 6 teki oranssia loput vihreetä. Ihme kyllä siinä vaiheessa ei enää jännittänyt O_o. Odottelin koko päivän, että millon iskee paniikki, mutta ei sitä sitten tullut. Tervettä jännitystä kyllä oli varsinkin aamulla. Eka lyönnit+iskut (10kpl?), torjunnat (6), potkut (7) ja nuo lyönnit ja potkut sitten tietty 10x per puoli. Eihän sitä nyt voi helpolla suinkaan päästä... ja kihon kata.. sitten ukemit (paikaltaan (3) + rullaavat (3)),  jotka oli aika tappokamaa! Kyllä koetteli kuntoa vetää 40 ukemia putkeen laskun mukaan ja vielä rullaavat päälle kolmeen suuntaan, kun oli jo 4h treeniä alla, eikä muutenkaan ihan hoikemmasta päästä! Siitä jatkettiin tsuki futari geikolla, eli lyönti/torjunta paridrillillä. Sitten Kihon oyo jutsu, eli kihon katan paritekniikka sovellutukset (6kpl) muutanaan kertaan. Tein toiselle puolelle yhen tekniikan väärin, mutta onneks kukaan ei huomannut ;) Kun tosiaan oli 'massa' vyökoe, eikä niinkun jossain judossa, että kaikki kyylää just sua! :D Lopuks sitten vielä shiai waza, eli lyöntejä/sarjoja tyynyihin (5). :P Huhhuh!

Palaute oli kyllä aika hyvää! Yllätyin itekkin! Tekniikka oli kuulemma hyvää, että siitä on kuulemma hyvä jatkaa. Ja sit siitä lantionkäytöstä tuli pointseja :)) (Niinkun meidän treeninvetäjät oli kuulemma ennustelleetkin keskenään, sano vaan yks niistä sitten jälkeenpäin illalla, että kannattaa todellakin arvostaa tollasta kommenttia x) Sit asennot oli ihan jees kanssa, muistin ilmeisesti laittaa suunilleen ainoona keltasena jalat neko ashi dachiin yhessä tekniikassa... Parannettavaa olis kuulemma yhen lyönnin (uraken uchi) ulottuvuudessa, jäi vähän lyhyeks liikkeeks... Mutta ei varsinaisesti mitään muuta miinusta tainnu tulla! : ))) 'Voimaa ja nopeutta vaan lisää, niin alkaa oleen kohta jo vihreen vyön tasoa.' Ja mulle on kyllä sanottu noissa pre-vyökokeissa ja itseasiassa just ennen vyökoettakin, että jos vaan pystyy, niin pitäis saada just vähän vielä lisää terävyyttä. Yhen ex-potkunyrkkeilijän kanssa taidettiin saada melkeenpä positiivisimmat palautteet keltasista... O_o

Sit vähän taukoa, saunomaan ja jatkoille :D Nukkumaan viideltä. Tänään oli vielä päivällä 3h treeenit vartin välitauolla. Otettiin päähän kohdistuvasta hyökkäyksestä kaikkea kivaa. Lopetuksina oli kaatoja :) Jes. Pääsi kerrankin käyttään kunnolla vähän judotaustaakin x) Yks kiva harjote oli sellanen, että toinen laittaa silmät kiinni ja toinen laittaa nyrkkinsä 10cm naamasta joltakin puolelta ja sit antaa merkin (käytettiin myös bitch-släppiä poskelle merkkinä ;) ja siitä sitten piti avata silmät ja reagoida mahd nopeesti tilanteeseen ja viedä tyyppi maahan. Mulla siihen sitten tietty tuli eka joku heitto tai pyyhkäisy! :D Ei oo onneks vielä lähteny pois tollaset reaktiot. Sitä päivää kauhulla odottaessa. Siitä sitten otettiin vielä eri muunnoksia... Oli harvinaisen hauska ja mielenkiintonen harjote!

Sit pienen paussin jälkeen vielä matosta juttuja sen loppu 1,5h. Mountista, guardista, kesa gatamesta.. Sitten niin, että toinen pystyssä ja toinen matossa...  Vähän matsauksen tapaista... piti eka sekottaa pää pyörimällä ja sit joku hyökkää ja piti ratkasta tilanne maahanviennillä ja/tai karkuunpääsyllä. Ihan lopuksi ihan aika perus mattopainia, mutta lukosta sai 1p kuristuksesta 2p ja pystyyn ja karkuun pääsystä 3p. Sen lopuks oli kyllä niin energinen kuin märkä tiskirätti! :DD


Mutta loistava leiri! Pitäjä oli hyvä tyyppi, mukavia ihmisiä ja vyökin tuli... Mikäs sen parempaa! :)

P.S. Käsivarret on taas niin täynnä peukalon kuvia, että ei kyllä kehtaa lyhythihaista vähään aikaan pitää x)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti