sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Glada Vappeeen i Vasa! :)

Eilinen ja tämäpäivä onkin sitten juhlittu. Pakko sanoa, että tämä oli kyllä ainakin lähiaikojen vapuista ylivoimaisesti paras. Sää oli kanssa aivan täydellinen: aurinko paistaa siniseltä taivaalta. Ainoastaan tuuli oli aika kovaa taas vaihteeksi ja viilenti hieman ilmaa, mutta ei kyllä haitannut.

Aluksi oli yhden kaverin kanssa suunnitelmissa, että mennään vaan Hoviskan rantaan katsomaan, onko siellä ketään, ja sitten johonkin baariin illalla. Suunnitelmat kuitenkin muuttu kun yks treeneistä tutuktusi tullu kaveri ehdotti joukkoontumista sen yhen kaverin kanssa. Siinä sitten Hovioikeuden rannassa pikniköitiin päivällä about neljästään reilu pari tuntia... (mahtavat kirkkaanpinkit "cowboyhatut" päässä...) ja pinkkihiusvärispray mukana, jonka vaikutuksen sitten huomasi vähän kaikkien päästä päivän päätteeksi. Sitten pikku toipumis- ja varastojentäydennystauko kaverin kämpillä ja uusiksi Hoviskan rantaan illalla samalla porukalla.

Sen jälkeen hiipparoitiin torille ja Gringoon.. siellä sitä sitten istuttiinkin tuonne puolilleöin pinkkien ufo-shottien ääressä... Siinä alkoi meidän seurueen miehiltäkin vähän menemään pikkurillit pystyyn x) 

Sitten päätettiin lähteä mun kämpille vielä.. siellä sit youtube ja naurunappula oli aika kovalla koetuksella! Ohjelmassa oli myös mm. blogin kirjoittajan naaman/hiuksien sotkeminen sodassa jossa aseina oli huulipuna, kosteusvoide ja vappuspray. Kosto kyllä eli ja sen näköinen on kämppäkin.

Tänään the blokes left siinä kahden maissa (mun naisvahvistus lähti jo joskus aikaisin aamulla...) alkoi pikasiivous ja sitten jo ovikello soikin taas, että "Moi, tuu mein kans ajelemaan!" x) Siinähän sitten kierreltiin samojen tyyppien kanssa ympäri Vaasaa ja sen nähtävyyksiä. Kyllä sitä varmaan 6h pyörittiin. Täytyy sanoa, että näin kyllä paikasta enemmän kuin koko aikana täällä! Käytiin mm. Raippaluodon sillalla (jolta on aika mahtavat näkymät!), Vanhan Vaasan raunioilla, meteoriitin kraaterilla, Mansikkasaaressa, Tropiclandian rannalla, Vaasan korkeimmalla kohdalla (josta sieltäkin oli aikalailla komeat maisemat, harmi ettei tullut kameraa!) ja lisäksi muutakin yleistä pyörintää ympäriinsä mm. varmaan suunnilleen Merenkurkun puolessa välissä... :))) Kyllä tajuaa paremmin miten hemmetin kauniissa maisemissa sitä saakaan oikeen aikaansa viettää! Ensiviikolla sitten Keski-Suomeen visiitille : ))
"... ja meillä kaikilla oli niiiin muukaaavaaa..."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti